Over Yélodie

Yélodie staat voor kwaliteit: ambachtelijke dessertjes, heerlijke taartjes, verse koffie en thee. Alles wordt vers bereid met respect en een passie voor lekkernijtjes. Met onze gele foodtruck zijn we elke week present op mooie en unieke evenementen van 100 personen of meer in Vlaanderen.

A taste of yellow

Onze prachtige unieke vintage Citroën Hy uit 1972 geeft je genodigden de ideale mogelijkheid om even te netwerken of praten onder collega’s, vrienden of familie. Gezellig keuvelen met een verwarmende koffie in de hand, genieten van jouw dessert afgewerkt met een persoonlijke touch of samen genieten van een verrassende yélocake.

“Het voelt fantastisch om bij elk event de gezichten van de gasten te zien opfleuren bij de eerste hap van hun dessertje of Yélocake.”

Sigrid - Yélodie

Zoetmaker van elk event

Je kunt Yélodie inschakelen voor zowel grotere privéfeest als business events/bedrijfsfeesten. Onze sweet desserts of wafeltjes zijn de ideale zoetmaker voor jouw event. Voor ambachtelijk roomijs werken we samen met een lokale boerderij. Laat je verrassen door het uitgebreid aanbod en de heerlijke mogelijkheden van onze foodtruck. Yélodie, dat is instant gezelligheid!

Opwarmen met heerlijke koffie

Naast de artisanale zoetigheden bieden we bij Yélodie ook een breed aanbod aan koffie. Als opgeleid barista beschikken we over de nodige skills en kennis om jouw latte macchiato, espresso, cappuccino tot in het kleinste detail te gaan afwerken. Perfect om te genieten van een zalig moment van zen en warmte.