Aanbod

Kleine, artisanale desserts gepresenteerd in een groter dessertbuffet, wafeltjes met verschillende toppings, ambachtelijk vers roomijs, ... Het assortiment van Yélodie is zeer uitgebreid en kan variëren afhankelijk van de seizoenen. We pakken ook graag uit met nieuwe, verrassende creaties.

Smakelijke wafeltjes met topping

We bieden o.a. verse warme wafels aan op een handig stokje en met verschillende toppings om te finaliseren. Er is warme chocolade van Callebaut, zowel fondant, melk als wit of kies voor een zoete klassieker. Indien je dat wil, werken we jouw Yélodie-wafel af met gezouten karamel.

Een heel divers aanbod

Enkele voorbeeldjes van wat we te bieden hebben: frambooscake, chocolademousse in diverse smaken, mini-tiramisu, moelleux au chocolat, mini-eclairs, mereltaartjes, … Als extra kunnen we biologisch roomijs met slagroom en vers fruit (gemengd of aardbeien afhankelijk van het seizoen) voorzien. Hiervoor hebben we een samenwerking met een lokale boerderij.

A SWEET SURPRISE FOR EVERY MOMENT

Yélocakes

Proef van de heerlijke melocakes van Yélodie: de Yélocakes! Wens je jouw werknemers of collega’s te verrassen met een lekker tussendoortje? Samen zorgen we voor een smakelijke oplossing met de volgende opties: praline, gezouten karamel, speculoos, limoen, cuberdon of zonder vulling.

Waar elke koffieliefhebber blij van wordt

Als opgeleid barista zorgt Yélodie voor een uitgebreid aanbod aan lekkere koffies. Met kennis over de verschillende bonen en bereidingstechnieken maken we van elke espresso, flat white, latte macchiato of klassieke zwarte koffie een waar genieten.